Dupla születésnap Orfűn

KULTÚRA
2017 június 20., 04:24
comments 45
Lovasi András a Kispál és a Borz koncertjén a Fishing on Orfű fesztivál nyitónapján, 2016.  június 22-én
photo_camera Lovasi András a Kispál és a Borz koncertjén a Fishing on Orfű fesztivál nyitónapján, 2016. június 22-én (Fotó: Sóki Tamás / MTI) Fotó: Sóki Tamás/MTI

Lovasi 50, a Fishing on Orfű 10 éves lesz idén, a fesztivál mai, nulladik napja duplaszülinapi buli. Aztán kezdődik a buli, jobb lesz, mint a Petőfi Rádió. Lesz 30Y, meg Halott Pénz, Anna & the Barbies és Punnany, Quimby és Kiscsillag, Kapa és Pepe, 50 százalékos vasúti kedvezmény, stb. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.