Dupla születésnap Orfűn

KULTÚRA
2017 június 20., 06:24
Lovasi András a Kispál és a Borz koncertjén a Fishing on Orfű fesztivál nyitónapján, 2016.  június 22-én
photo_camera Lovasi András a Kispál és a Borz koncertjén a Fishing on Orfű fesztivál nyitónapján, 2016. június 22-én (Fotó: Sóki Tamás / MTI) Fotó: Sóki Tamás/MTI

Lovasi 50, a Fishing on Orfű 10 éves lesz idén, a fesztivál mai, nulladik napja duplaszülinapi buli. Aztán kezdődik a buli, jobb lesz, mint a Petőfi Rádió. Lesz 30Y, meg Halott Pénz, Anna & the Barbies és Punnany, Quimby és Kiscsillag, Kapa és Pepe, 50 százalékos vasúti kedvezmény, stb. (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.