Jó reggelt! Csodálatos kánikulai napra ébredtünk

időárás
2017 június 20., 02:05
comments 45

Remek reggelre ébredtünk, kedves olvasók, a hajnali fél hat környékén jellemző napsütéses 16-18 fokban kifejezetten jól esett a testmozgás. Délután kettőkor, hazafelé már nem fog ugyanennyire jól esni a 32 fok, az erős UV-sugárzás és az egész úton szembe, 30 kilométeres maximális lökésekkel fújó, délnyugati szél. Mondjuk inkább fújjon, minthogy ne, ha már ilyen rohadt meleg lesz.

Pedig ez csak az ország közepe, itt még figyelmeztető előrejelzést se adott ki a meteorológia. Nem úgy Győr-Moson-Sopronban, ahol ma elsőfokú hőségfigyelmeztetés van érvényben, vagyis a napi középhőmérséklet meghaladhatja a 25 fokot. Sok sikert!

Ha valaki kifejezetten vágyik a felhőre, az ország nyugati, északi, keleti és délkeleti határvidékein keresgéljen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.