Demcsák Zsuzsa az ATV-hez igazolt

Média
2017 június 21., 14:43
comments 119

A Bors dobta be a rövid, de annál megrázóbb erejű médiahírt ezen a fülledt szerda délutánon. Demcsák Zsuzsa egykori kormányszóvivő, műsorvezető, médiaszemélyiség és szólásszabadság-szakértő 9 év után hagyta el a TV2-t két hónappal ezelőtt. 

„Két éve gondolkodom rajta, de ha valaki két gyereket nevel egyedül, óvatosabb, nehezebben adja fel a biztos dolgokat. Ám a családi cégnek egyre nagyobb szüksége lett rám, ezért végül felmondtam. Így végre nem kell korán kelnem, és én vihetem reggel a gyerekeimet az iskolába. Fantasztikus éveket és barátságokat köszönhetek a TV2-nek” - mondta a műsorvezető a távozásakor. 

A bulvárlap nem tud részleteket arról, pontosan melyik műsorhoz szerződött le Demcsák. (Bors

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.