Fanni Brüsszelen át utaztatta haza Brazíliából a kokaint, de itthon elkapták

bűnügy
2017 június 21., 05:36
comments 110

A Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószer-kereskedelem miatt nyomoz B. Károly ellen, aki a gyanú szerint azzal bízta meg a 20 éves K. Fannit, hogy Brazíliából hozzon haza egy kiló kokaint. Kettőjük között pedig a 22 éves budapesti B.-né R. Zsuzsanna közvetített.

K. Fanni idén június elején repült São Pauloba, ahol kokaint kellett átvennie, majd azzal Brüsszelbe utazott. B. Károly és B.-né R. Zsuzsanna június 18-án autóval ment az Európába érkező nő elé, akivel másnapra értek Magyarországra.

link Forrás

A Nemzeti Nyomozó Iroda emberei végül  június 19-én kapták el őket egy benzinkútnál. K. Fanni hátizsákjának hátsó merevítőjének kialakított részbe rejtve 943,54 gramm kokaingyanús port találtak, amiről a vegyészszakértő megállapította, hogy tényleg kokain. Ez a mennyiség már meghaladja a különösen jelentős mennyiség alsó határát, feketepiaci értéke körülbelül 40 millió forint lehet. 

A rendőrök mindhárom gyanúsítottnál házkutatást tartottak. B.-né R. Zsuzsanna lakásában 8 csomagban összesen 9 kilogramm füvet találtak, aminek a feketepiaci értékét 18 millió forintra becsülték. 

A rendőrök mindhárom gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.