Fazekas „Halu” Sándor elképesztő plakáttal jelentkezett be a Fidesz-korszak pszichedelikus gurujának címére

ÉLET
2017 június 22., 07:47
comments 89

Egyre nyilvánvalóbb, hogy a jászsági babba nem kevés anyarozs is keveredhet.

A magyar agrárium Jerry Garciája, a kormány pszichedelikus-hippis frakciójának erősembere, Fazekas Sándor agrárminiszter a jelek szerint megirigyelte a mindenféle goás-, jóga- és meditatív nyári fesztiválok sikerét. Teljesen igaza van, a globalizált révület helyett meg lehet ezt oldani hungarikumokból is. Ozora elsőszámú kihívója emiatt a Jászsági Aratónap vs VII. Bab Fesztivál lett. Túlmagyarázás helyett nézd meg a plakátot odafent.

Aminek az alsó sávja arra utal, hogy itt nemsokára nemcsak a határvadászok fognak menetelni.  Ez a sáv egyben igénybejelentés is: a Jobboldali Tőkefelhalmozók mozgalma a bekábult partizást eddig teljes egészében átengedte a másik oldalnak, de most beröffent a nemzeti bulitraktor és ütemre csattognak a világító ostorok.



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.