Fazekas „Halu” Sándor elképesztő plakáttal jelentkezett be a Fidesz-korszak pszichedelikus gurujának címére

Egyre nyilvánvalóbb, hogy a jászsági babba nem kevés anyarozs is keveredhet.

A magyar agrárium Jerry Garciája, a kormány pszichedelikus-hippis frakciójának erősembere, Fazekas Sándor agrárminiszter a jelek szerint megirigyelte a mindenféle goás-, jóga- és meditatív nyári fesztiválok sikerét. Teljesen igaza van, a globalizált révület helyett meg lehet ezt oldani hungarikumokból is. Ozora elsőszámú kihívója emiatt a Jászsági Aratónap vs VII. Bab Fesztivál lett. Túlmagyarázás helyett nézd meg a plakátot odafent.

Aminek az alsó sávja arra utal, hogy itt nemsokára nemcsak a határvadászok fognak menetelni.  Ez a sáv egyben igénybejelentés is: a Jobboldali Tőkefelhalmozók mozgalma a bekábult partizást eddig teljes egészében átengedte a másik oldalnak, de most beröffent a nemzeti bulitraktor és ütemre csattognak a világító ostorok.Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.