Huszonkét napja lejárt a határidő, a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. még mindig nem tette közzé éves beszámolóját

politika
2017 június 22., 02:44
comments 38

A 24.hu számol be arról, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztérium alá tartozó Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. huszonkét nappal a határidő után még mindig nem tette közzé éve beszámolóját. A lap megkereste a céget két nappal a határidő lejárta után, akkor azt írták, hogy 

"az MNKH Zrt. 2016. évre vonatkozó beszámolójának közzététele technikai okok miatt több időt vesz igénybe, ám rövid időn belül elérhető lesz."

Nem lett. A 24.hu a minisztériumot is megkereste

de a Szijjártó Péter vezette tárca trükkös: egyszerűen nem válaszol a kérdésre. 

photo_camera Fotó: MICHAL CIZEK

A Magyar Nemzeti Kereskedőház idén 3,7 milliárd forintból gazdálkodott, jövőre pedig kétszer ennyiből 7,5 milliárd forintra nő a "külgazdaság fejlesztési célelőirányzat".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.