A szélvédő alatt sütögetnek, sütőkesztyűben vezetnek, olvadt postaládákat átugorva dobják szétfolyó kukába a szemetüket Arizonában

Új-Mexikótól Kaliforniáig és Utah-ig tombol a hőség az Egyesült Államok délnyugati részén. De sehol se annyira, mint az arizonai Phoenix környékén és Kalifornia sivatagaiban, ahol a Buzzfeed összeállítása szerint  a meteorológia már a színekből is kifogyott a hőség ábrázolására.

Phoenixben már hétfőn járatokat kellett törölni, mert a reptér futópályái olvadozni kezdtek, a boltok ajtajáról meg leszerelték a fém kilincseket, nehogy megégessék magukat a vevők. Azóta már, ha épp nem sütnek az autójukon(-ban), a vezetéshez is sütőkesztyűt vesznek.

Ez esetben azért érdemes elgondolkodnunk @GrantMusil jogos felvetésén is, hogy mégis "hogy a francba tudtad ezt lefényképezni?".

"Azt mondják, nincs is annyira meleg Arizonában, az az ötven fok semmiség" - írta SoCalVall ehhez az arizonai Tempében készült fotóhoz:

Megolvadt postaláda az arizonai Mesában június 22-én. Mesában amúgy aznap csak 43 fok volt a csúcshőmérséklet, Phoenix környékén és dél-kalifornia sivatagos völgyeiben az ötven fokot is meghaladta.Fotó: imnoidiot5 / reddit / imgur

A hőség a tárgyakat is megviseli. Persze imnoidiot5 egyből meg is kapta a magáét, hogy rendes faállvánnyal kellett volna kibélelni a fröccsöntött műverziót. 

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.