Bors: váratlan adóellenőrzés a Tv2-nél Hajdú Péter műsorai miatt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Váratlanul megjelentek a TV2 Róna utcai székházában a NAV ellenőrei, írja a Bors. A lap úgy tudja, hogy Hajdú Péter egykori cégének, a Frizbi Entertainment Kft.-nek a TV2-vel a 2014-2015-ös adóévben kötött szerződéseire voltak kíváncsiak.

Fotó: Botos TamásFotó: Botos Tamás / 444

Hajdú ekkor többek közt az Aktív, a Frizbi, az Összezárva Friderikusszal és a csatorna szépségverseny-produkcióit is szállította a csatornának. 2014-ben milliárd körül, 2015-ben pedig 1,8 milliárdos árbevételt termelve cégének. A jelenleg végrehajtás alatt álló Frizbi Entertainment Kft.-t tavaly év végén eladta Hajdú egy angol cégnek.

A Bors kereste a Tv2-t, Hajdút és a NAV-ot is a vizsgálattal kapcsolatban, de érdemben egyik fél sem reagált. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.