Bors: váratlan adóellenőrzés a Tv2-nél Hajdú Péter műsorai miatt

Média
2017 június 23., 04:02
comments 61

Váratlanul megjelentek a TV2 Róna utcai székházában a NAV ellenőrei, írja a Bors. A lap úgy tudja, hogy Hajdú Péter egykori cégének, a Frizbi Entertainment Kft.-nek a TV2-vel a 2014-2015-ös adóévben kötött szerződéseire voltak kíváncsiak.

Hajdu Péter 2016-ban
photo_camera Fotó: Botos Tamás Fotó: Botos Tamás/444

Hajdú ekkor többek közt az Aktív, a Frizbi, az Összezárva Friderikusszal és a csatorna szépségverseny-produkcióit is szállította a csatornának. 2014-ben milliárd körül, 2015-ben pedig 1,8 milliárdos árbevételt termelve cégének. A jelenleg végrehajtás alatt álló Frizbi Entertainment Kft.-t tavaly év végén eladta Hajdú egy angol cégnek.

A Bors kereste a Tv2-t, Hajdút és a NAV-ot is a vizsgálattal kapcsolatban, de érdemben egyik fél sem reagált. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.