Hozsó idegileg nem tudja elviselni Kozsót

életmód
2017 június 23., 06:26
comments 104

A Blikkben jelent meg terjedelmes anyag a kilencvenes évek magyar popvilágának két kivételes tehetségű alkotója között egyre jobban elmérgesedő üzleti kapcsolatról.

Úgy kezdődött az egész, hogy a Kozmix billentyűse, Hozsó tavaly átvette az irányítást az Ámokfutókból ismert Kozsó teaháza, a Zöld teknős barlangja fölött. De azóta nagy megromlott a viszony a két zenei zseni között, állítólag már nem is beszélnek egymással. 

A lap arról ír, hogy a teaház nagyon sok pénzzel tartozott a belvárosi társasháznak, most pedig a Story tudta meg azt, hogy Kozsót 4,5 millió forintos közműlopással gyanúsítják, amiért akár három év börtönt is kaphat.

Hozsó fél évig vitte a helyet Kozsóval, de elmondása szerint nem lehetett bírni ezt idegileg, állandó vitáik, nézeteltéréseik voltak. Végül az egészsége érdekében inkább ki is szállt. Elmondása szerint rengeteg pénzt ölt bele az átalakításokba, de aztán jöttek a problémák. (Például egyszer Portik fiaként és Vizoviczki keresztfiaként bemutatkozó ember rabolta ki Kozsó teaházát.)

Kozsó ugyan tagadja, hogy lopta volna az áramot és a vízet, a Blikk szerint viszont a rendőrség elismerte, hogy lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt zajlik nyomozás ismeretlen tettes ellen. A nyomozás viszont nagyon akadályozta a teaház munkáját, volt, hogy napokra kikapcsolták az áramot. 

Hozsó hiába kereste Kozsót, csak süket fülekre talált. 

„Nem lehetett rá számítani, nem volt megbízható. Nem akarom bántani, de azt gondolom, hogy ő emberileg elviselhetetlen. Arról nem is beszélve, hogy sosem lehetett tudni, hogy kinek a nevén van a teaház, idegőrlő volt. Többet nem szeretnék mondani, mert az üzlettársam még mindig perben áll Kozsóval.”

A lap kereste Kozsót is, de nem érték el. 

Hozsó azóta saját vállalkozást indított Tele Kürtős Company néven, fagylalttal töltött kürtöskalácsot árulnak. 

Hozsó nem tört össze a kudarc után, felállt a padlóról, s új vállalkozásba kezdett, ami nagyon gyorsan vált sikeressé.

„Az a célom, hogy minél több emberrel megkedveltessem ezt a hungarikumot.”

– mondta még el Hozsó. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.