Portik fiaként és Vizoviczki keresztfiaként bemutatkozó ember rabolta ki Kozsó teaházát

bulvár
2016 október 11., 06:28
comments 156

Kozsónak volt egy teaháza a VI. kerületben, úgy hívták, hogy Zöld Teknős. Mostanában csak veszteséget termelt, ráadásul nemrég még a rendőrök is megszállták, mert vízlopásra utaló nyomokat kerestek. Kozsónak épp néhány napja sikerült kiszállnia a bizniszből, be is jelentette, hogy a teaházat barátja, Hozsó viszi tovább.

photo_camera Kozsó (majd Hozsó) teaháza a VI. kerületben, a Jókai és a Dessewffy utca sarkán. (Google Street View)

De Hozsóra is rájár a rúd, azt állította a Borsnak, hogy szombaton a teaház egyik vendége lelépett a teljes bevétellel.

„Szerdán jött be hozzánk ez a Theo nevű férfi, azt állítva, övé a Dubaj Hotel, keddre szeretne egy exkluzív, zártkörű partit rendezni. Megnyugtattuk, hogy megoldható . Aztán

nagy nevekkel dobálózott, hogy ő Portik fia, meg Vizoviczki a keresztapja.

Aztán olyan nevekkel is, akiket ismerek az éjszakából. Mesélt még az anyjáról, aki másfél éve lelépett másfél milliárddal, és én erről is hallottam korábban. Minden stimmelt. Mindennap bejött, és azt mondta, várja a férfit, aki hozza a pénzt, hogy lefoglalózza a keddi szülinapot. Szombaton is bejött, és addig szóval tartotta az üzlettársamat, amíg a teljes személyzet hazament, az üzlettársam pedig hajnali hat körül elbóbiskolt. Nem kizárt, hogy tett az italába valamit.

Ez idő alatt a táskájából elvitt egymilliót: a bevételt, munkabéreket, számlákra félretett díjakat.”

- mondta Hozsó a Borsnak.

Hozsó elment a Dohány utcai Dubaj Hotelbe is, ahol ismerték a férfit, de nem mint tulajdonost. A rabló ugyanis csak vendég volt a hotelben, és őket is lehúzta: hat napnyi szállást nem fizetett ki.

Miután a sértettek bejelentést tettek a rendőrségen, a rendőrök rájöttek, ki a tettes. A rendes neve D. Elek. D. egy csaló, aki egy ideje hasonló módszerekkel dolgozik a belvárosban, Portik nevelt fia egyébként Elek, a vezetékneve pedig D-vel kezdődik, arról eddig nem volt szó vele kapcsolatban, hogy Vizoviczki lenne a keresztapja. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.