Még a Hajós üzemeltetését is kiszervezték 157 millióért a vébé idejére

sport
2017 június 23., 08:42
comments 32

Biztos, ami biztos a Hajós Alfréd Uszoda üzemeltetését is kiszervezték a vébé idejére, írja a HírTV. A nemrég bt.-ből kft.-évé lett 

IRUB Kft. 157 millió forintot kap a munkáért.

A szerződésnek, ami június elejétől szeptember közepéig szól, egyelőre nincs nyoma, csak egy parlamenti tájékoztatóból tudni, hogy aláírták. Nehezen indokolható, hogy miért költenek erre: a Hajóst a Nemzeti Sportközpontok üzemelteti, jó pár versenyt megrendeztek már, többek közt a vízilabda EB-t is. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt