Még az a víz is Mészáros Lőrinctől van, amit a pályaudvarokon a hőség miatt osztanak

politika
2017 június 23., 11:18
comments 87

Pénteken jelentették be, hogy a hőségriadó miatt a MÁV vizet oszt a három budapesti főpályaudvaron és a nagyobb vidéki vasútállomásokon is. Az ásványvizet a vasúttársaság június 26-áig, vagy amíg az időjárás megkívánja, 10 és 17 óra között osztja.

A gesztus persze szép, de mint ahogy egyre több minden mögött ebben az országban, itt is Mészáros Lőrinc bukkan fel. 

Tóth Bertalan szocialista politikus írásbeli kérdéséből, illetve az arra adott miniszteri válaszból lehet tudni, hogy 2018 végéig biztosan a Mészáros-féle Vivien víz marad a pályaudvarokon (ez ugyanaz az ásványvíz, aminek pitiáner módon jelöletlen reklámcikkben tolta a reklámját a saját lapjában Mészáros Lőrinc.)

Az mfor.hu egy korábbi cikkéből derül ki, hogy két éven át közel félmilliárd forint értékben szállít védőitalokat Mészáros cége a vasúttársaságnak:  2016. augusztus 9-én összesen 486,6 millió forint értékű keretszerződést kötött a MÁV Zrt. a felcsúti polgármester 2015-ben indított vizes cégével. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt