Még az a víz is Mészáros Lőrinctől van, amit a pályaudvarokon a hőség miatt osztanak

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Pénteken jelentették be, hogy a hőségriadó miatt a MÁV vizet oszt a három budapesti főpályaudvaron és a nagyobb vidéki vasútállomásokon is. Az ásványvizet a vasúttársaság június 26-áig, vagy amíg az időjárás megkívánja, 10 és 17 óra között osztja.

A gesztus persze szép, de mint ahogy egyre több minden mögött ebben az országban, itt is Mészáros Lőrinc bukkan fel. 

Tóth Bertalan szocialista politikus írásbeli kérdéséből, illetve az arra adott miniszteri válaszból lehet tudni, hogy 2018 végéig biztosan a Mészáros-féle Vivien víz marad a pályaudvarokon (ez ugyanaz az ásványvíz, aminek pitiáner módon jelöletlen reklámcikkben tolta a reklámját a saját lapjában Mészáros Lőrinc.)

Az mfor.hu egy korábbi cikkéből derül ki, hogy két éven át közel félmilliárd forint értékben szállít védőitalokat Mészáros cége a vasúttársaságnak:  2016. augusztus 9-én összesen 486,6 millió forint értékű keretszerződést kötött a MÁV Zrt. a felcsúti polgármester 2015-ben indított vizes cégével. 

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.