Még az a víz is Mészáros Lőrinctől van, amit a pályaudvarokon a hőség miatt osztanak

politika
2017 június 23., 11:18
comments 81

Pénteken jelentették be, hogy a hőségriadó miatt a MÁV vizet oszt a három budapesti főpályaudvaron és a nagyobb vidéki vasútállomásokon is. Az ásványvizet a vasúttársaság június 26-áig, vagy amíg az időjárás megkívánja, 10 és 17 óra között osztja.

A gesztus persze szép, de mint ahogy egyre több minden mögött ebben az országban, itt is Mészáros Lőrinc bukkan fel. 

Tóth Bertalan szocialista politikus írásbeli kérdéséből, illetve az arra adott miniszteri válaszból lehet tudni, hogy 2018 végéig biztosan a Mészáros-féle Vivien víz marad a pályaudvarokon (ez ugyanaz az ásványvíz, aminek pitiáner módon jelöletlen reklámcikkben tolta a reklámját a saját lapjában Mészáros Lőrinc.)

Az mfor.hu egy korábbi cikkéből derül ki, hogy két éven át közel félmilliárd forint értékben szállít védőitalokat Mészáros cége a vasúttársaságnak:  2016. augusztus 9-én összesen 486,6 millió forint értékű keretszerződést kötött a MÁV Zrt. a felcsúti polgármester 2015-ben indított vizes cégével. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.