Mészáros: Befolyást nem gyakorolok Veszprémben

Nincs befolyása Veszprémben, válaszolta Mészáros Lőrinc a HírTV-nek. A veszprémi kézilabdacsapat adás-vételét firtató kérdésekre a felcsúti polgármester kijelentette, a klub nem az övé, 

ha a Duna Aszfalt a tulajdonos, akkor a Duna Aszfalt a tulajdonos.

A kézi meccseken nem, de a városban már többször megfordult, 

"hiszen támogatom a klubot, több százmillió forinttal,"

tette hozzá halálos nyugalommal.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.