Rogán Cecília megszerezte a Sarka Katával közös cégük többségi tulajdonát

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Múlt hét elején tartott közgyűlésen többségi tulajdonba került Rogán Cecília a Sarka Katával alapított közös cégükben, a Nakama & Partners Kft.-ben. A Magyar Nemzet beszámolója szerint Sarka harmincezer forintnyit adott át tulajdonából Rogán Antal feleségének, hogy pontosan mennyiért, nem tudni. Ahogy azt sem, hogy a tavaly nyolcmilliós nyereséget termelő cég mivel is foglalkozik pontosan. A Magyar Nemzet ezügyben kereste már a céget,

de választ nem kapott. 

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.