Büntetésből zárta a forró autóba a gyerekeit az amerikai anya

bűnügy
2017 június 24., 15:28
comments 328
Cynthia Marie Randolph
photo_camera Cynthia Marie Randolph

Sokkoló vallomást tett az az amerikai anya, aki a napokban azzal került be a hírekbe, hogy két apró gyereke halt meg egy napon álló autóban, a házuk előtt.

A nő eredetileg azt állította, hogy  a gyerekek játék közben magukat zárták be a kocsiba, de most bevallotta, igazából mi történt. 

Hát az, hogy először nem találta sehol a gyerekeit, hogy végül a kocsiban játszva bukkanjon rájuk. Ettől dühös lett, főleg azután, hogy a kétéves kislány nem volt hajlandó kimászni a kocsiból. Az anya ekkor büntetésből rájuk zárta az ajtót - a rendőröknek úgy fogalmazott, hogy meg akarta tanítani a lányának a leckét - , bement a házba, beszívott és két-három órára elaludt.

A hőségben mindjét gyerek kínhalált halt.

(via AP News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.