Egyetlen twittel 20 fonttal kopaszthatsz meg egy hülye angol focistát

sport
2017 június 24., 12:37
comments 69
link Forrás

Az ember nem ugyanazért szeret egy focistát, mint egy sakkozót, de Danny Welbeck, az Arsenal örökké sérült csatára még ebben a mezőnyben is emlékezeteset húzott. Welbeck ugyanis a következőt twitelte ki:

Ha Alexis Sanchez ebben az idényben eligazol az Arsenaltól, mindenkinek fizetek 20 fontot, aki ezt retwiteli. Ennyire biztos vagyok abban, hogy nem lép le.

Egy retwitet bőven megér a dolog, hiszen Sanchez most lép a szerződése utolsó évébe az Arsenalnál, miözben irtó frusztrált, hogy nem elég, hogy sose nyernek semmi komolyan az FA kupán kívül, jövőre már a BL-ben sem fognak játszani. Vagyis ha életében valaha eligazol, akkor az valószínűleg most fog megtörténni.

Én nem is haboztam:

link Forrás

Update: A poszt még igazabb címe az lenne, hogy Egyetlen twittel így verhetsz át egy hülye magyar újságírót, mivel kiderült, hogy ez nem az igazi Welbeck profilja, hanem egy kamuprofil. Elnézést az olvasóktól és az igazi, pengeagyú Welbecktől!


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.