Erőszakos barom volt az autós a motorossal, aztán lecsapott rá isten büntetése

ÉLET
2017 június 24., 11:28
comments 233
link Forrás

Ritka útierőszak-fajta az autós vs motoros összecsapás, főleg közvetlen ütközéssel, de egy amerikai autósnak pont egy ilyet sikerült rögzítenie az autópályán. A kommentekből kiderül, hogy a két vitéz egy ideje már beszólogathatott egymásnak, a mögöttük haladó sofőr ezért is kapcsolta be a videót. Pont jókor, az autós ugyanis fogta magát, és a fehér záróvonalat átlépve szabálytalanul áthajtott a motoros sávjába, aki ezért megrúgta a kocsija oldalát. A seggfej autós ekkor követte el a Tragikus Vétséget: a kormány rárántásával a betonfalba akarta lökni, vagyis meg akarta ölni a motorost. A féreg azonban megkapta a méltó büntetését, a mozdulattól megbillent és ő hajtott bele a falba. Ekkor jött a sztori morális poénja, miszerint mindig a tök ártatlanok szívják meg, ha két idióta összekap. Az autós ugyanis  a falról visszapannatva felborított egy békésen suhanó pick upot. Emberhalál nem lett belőle szerencsére.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.