Ragályos jófejségi rohamot kapott egy rakás hamburgerre váró autós Amerikában


Autósok álltak sorban egy szokásos McDonalds előtt Kentucky államban, az ameriai délen, amikor a pénztáros elbeszélése szerint egy idős női sofőr észrevette, hogy mögötte egy négygyerekes apa adott le nagyobb rendelést. A néni gondolt egyet, majd a kasszásnál kifizette a fickó rendelését, és annyit kért a pénztárostól, hogy amikor a pasi fizetne nála, annyit mondjon neki, hogy boldog apák napját. Ezzel az idős asszony elhajtott. A négygyerkes apát a gasztus annyira meghatotta, hogy ő erre kifizette a mögötte következő két kocsi cechjét. A dolog innentől annyira ragályos volt, hogy záróráig mind a 167 rendelést leadó autós egymás számláját fizette ki láncban.

(via AP News

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.