Ragályos jófejségi rohamot kapott egy rakás hamburgerre váró autós Amerikában

ÉLET
2017 június 24., 14:16
comments 98


Autósok álltak sorban egy szokásos McDonalds előtt Kentucky államban, az ameriai délen, amikor a pénztáros elbeszélése szerint egy idős női sofőr észrevette, hogy mögötte egy négygyerekes apa adott le nagyobb rendelést. A néni gondolt egyet, majd a kasszásnál kifizette a fickó rendelését, és annyit kért a pénztárostól, hogy amikor a pasi fizetne nála, annyit mondjon neki, hogy boldog apák napját. Ezzel az idős asszony elhajtott. A négygyerkes apát a gasztus annyira meghatotta, hogy ő erre kifizette a mögötte következő két kocsi cechjét. A dolog innentől annyira ragályos volt, hogy záróráig mind a 167 rendelést leadó autós egymás számláját fizette ki láncban.

(via AP News

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.