Ki ne venné meg az ötvenezer forintos Prada gémkapcsot?

ÉLET
2017 június 25., 17:44
comments 186

Bár nehéz elhinni, de tényleg létezik: 185 dollárba (~50 ezer forintba) kerülő, Prada márkájú gémkapocs. Vagyis, pontosabban gémkapocs formájú pénzcsipesz.

Itt van a Barneys nevű luxusáruház honlapján, ha valaki máris meg szeretné venni. A pénzcsipesz tulajdonképpen bizonyos esetekben akár helyettesíthet is egy pénztárcát, és ennyi pénzért teljesen normális pénztárcákat venni egy bizonyos jövedelmi szint felett, szóval ebből a szempontból ez egy teljesen racionális vásárlás is lehet. Persze az is tény, hogy ebből a pénzből több mint harmincezer normális gémkapcsot lehetne vásárolni, ha nagy csomagokban vesszük – bár igaz, hogy akkor egyik gémkapcsunk sem lesz Prada.

Akinek ez nem elég, itt az ezer dolláros papírzacskó. (Teenvogue)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.