Megszületett az Év Kifogása, méghozzá elbénázott anális szex után

Nehéz eldönteni, hogy az Év Meneküléséért, az Év Megfutamodásáért vagy az Év Kifogásáért járó vándorkupát érdemli meg az a gyáva brit férfi, aki szex közben elszámította magát, és olyan mélyre tuszkolt egy krómacél dildót a húszéves partnernője ánuszába, hogy onnan már nem volt visszaút. 

A kupa nem ezért jár, hanem azért, amit ezután mondott:

Bocs, de most lelépek, tök korán kell dolgoznom. 

A fickó nem hangember volt, tényleg lelépett, magára hagyva a nőt a problémával. Előtte még azt mondta neki, hogy hülyeség orvoshoz mennie, a cucc majd úgyis kijön magától, természetes úton.

Emily Georgia szerencséje az volt, hogy a lakótársa mégis hajlandó volt bekísérni a kórházba, ahol kiderült, hogy a butt plug nemhogy nem jön ki magától, de helyzet olyan komoly, hogy akár életveszélyesre is fordulhat, illetve az is benne van a pakliban, hogy a nő székletét minimum fél évig egy zacskóba kelljen kivezetni. A dildó végébe illesztett hamis drágakő élei ugyanis a vastagbél falának átvágásával fenyegettek.

A nőt altatásban műtötték meg, és végül sikerült elkerülni, hogy sebészeti úton kelljen eltávolítani az addigra igen mélyre bejutott eszközt.

Emily Georgia azért állt a nyilvánosság elé a sztorijával, hogy ezzel biztasson mindenkit, akit hasonló baleset ért, hogy ha kapásból nem sikerül kiszedni a fenekébe szorult bármit, rögtön menjen orvoshoz.

A nő sztorijának egyik epizódja is azt támasztotta alá, hogy egy ilyen baleset az áldozat szemében mindig kínosabbnak tűnik, mint az orvosokéban. A fiatal nő ugyanis a kórházba érve képtelennek érezze magát, hogy a betegfelvételen szavakkal mondja el, mi a problémája, ezért papírt és tollat kért, majd a Fogd a pénzt és fuss híres jelentére hajazó módon leírta a pultosnak, hogy miért jött.

Mire az annyit mondott, hogy látott ő már sokkal durvább eseteket is.

(via Metro)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.