A köztévé műsorvezetője élő adásban véletlenül Jurák Katának nézte saját régi ismerősét, aki nem Jurák Kata volt

vicc
2017 június 28., 07:49
comments 204

Még a magyar közmédia viszonyait ismerve sem találok magyarázatot arra, hogy mi történt tegnap az M1 "Ma este" című műsorának stúdiójában. A műsorban a következő párbeszéd hangzott el:

Vendégünk Jurák Kata, a Pesti Srácok újságírója. Jó estét Kata, szervusz!

- mondja a stúdióban műsorvezető, miközben a vele szemben, tőle maxium két méterre ülő nő már a mondat közepétől rázza a fejét.

Füssy Angéla, Kata helyett.

- válaszolja mosolyogva Füssy Angéla, aki láthatóan nem Jurák Kata.

Ezt nem tudom honnan szedtem. Füssy Angéla.

- mondja remegő hangon a műsorvezető.

Ő jött volna, de volt egy csere. Ennyi történt.

- mondja megértően Füssy Angéla.

A kollégák egy kicsit átvertek, elnézést Angéla.

- mondja a műsorvezető.

Most itt be lehetett volna fejezni a jelenetet, és rátérni Botka László MSZP-s miniszterelnökjelölt bűneire, ami feltehetően a beszélgetés témája volt. Sőt, nyilván senki sem érdekelt abban, hogy ezt a kínos közjátékot tovább húzzák. A műsorvezető viszont ezen a ponton vártalanul még rá tud tenni egy lapáttal.

Ráadásul azért is zavar az ügy, mert nagyon rég óta ismerjük egymást. De hát benne van ez az automatizmus.

Nézzék meg a saját szemükkel, és utána se higgyék el!

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.