A Time magazin kéri Trumpékat, hogy ne terjesszék a kamu Time-címlapot, amin Trump van

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Trump Organization golfklubjaiban lóg a falon a Time magazin egyik számának bekeretezett címlapja, ez:

A helyzet azonban az, hogy

a Time-nak sosem volt ilyen címlapja.

A magazin ezért most kérte a Trump Organizationt, hogy távolítsák el a kamuposztereket a golfklubokból.

A kamucímlap legalább 4 golfklubban látható, két amerikaiban, egy írországiban és egy skóciaiban, igaz, az írországi képet nemrég átvitték az étteremből a helyi főnök irodájába.

A címlap legalább egy golfklubban más, eredeti címlapok között lógott. 

Trump egyébként valóban volt a Time címlapján még a politikai pályafutása előtt is, de nem 2009-ben, hanem 1989-ben. (The Hill)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.