Politico: Orbán volt legjobb barija szedné szét a Fideszt

Viktor Orbán’s former BFF vows to take down Fidesz

Ezzel a címmel közöl rövid portrécikket Simicska Lajosról az amerikai politikai site európai kiadása. A belpolitikai fejleményeket követő magyar olvasók számára sok újdonság nem lesz a cikkben, de angol nyelven valószínűleg ez az eddigi legrészletesebb összefoglaló Simicskáról, és arról, hogy a miniszterelnök egykori legközelebbi szövetségesének hogyan romlott meg a viszonya Orbán Viktorral.

A cikkben szó esik

  • a Fidesz 1988-as alapításáról;
  • a NAV elnökségről;
  • a Közgép és a kormánypárti médiabirodalom felépítéséről;
  • a letarolt közbeszerzésekről;
  • a 2014-2015-ös NAGY összeveszésről;
  • a gecizésről (bár ez sajnos nincs pontosan lefordítva, pedig jól jönne, egy "hivatalos", angol verzió);
  • és a Jobbik támogatásáról.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.