Az Alkotmányvédelmi Hivatal vizsgálja Magomed jogi státuszát és a híres aktivista-fegyelmező videót

A Magyar Idők úgy tudja, hogy a magyar hatóságok vizsgálják Magomed Daszajev jogi státuszát. Ő az a csecsen férfi, aki felbukkan azon az áprilisi videón, amelyen a Szabadság téri szovjet emlékművet az előző napokban festékkel leöntő Komáromy „G Ras” Gergő aktivista bocsánatot kér a tettéért.

Mogamed - valójában Magomed - Groznijból.

Komáromy ugyan azt állította, hogy nem kényszer hatására cselekedett, de ennek ellenére az illetékes V. kerületi ügyészség nyomozást rendelt el az ügyben.

Ez a nyomozás még nem zárult le, azonban a Magyar Idők most arról ír, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatal is vizsgálódik Magomed ügyében. Azt szeretnék kideríteni, hogy fennáll-e még a hazánkba saját sztorija szerint menekültként érkező Magomed hontalan státusza, de a lap szerint a vizsgálat kiterjed Komáromy bocsánatkérésének körülményeire is.

A vizsgálat alapját valószínűleg az jelenti, hogy a nemzetbiztonsági bizottság ülésén felmerült, Magomed, aki az orosz állampolgárságát a 2000-es években vagy elvesztette, vagy lemondott róla, 2014 november óta illegálisan tartózkodik Magyarországon.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.