24.hu: A Fidesz a 2010-es plakátköltései harmadát vallotta be

A 24.hu megszerezte a Fidesz plakátszámláit, amik

a 2010. márciusi és áprilisi időszakra összesen 98,2 millió forintról szólnak.

A lap szerint a Mahir Cityposter 4700 darabos óriásplakát-kampányt szállított a Fidesznek 2010 áprilisában, ami listaáron is legalább 1,1 milliárdba került volna, de papíron mégis csak 23 milliót utalt a párt. A közel százmilliós tétel két hónapra vonatkozik, és tartalmazza az átragasztásokat, a plakátjavításokat, a hagyományos hirdetőoszlopos plakátok és a citylight reklámok kihelyezését is. A 24.hu szerint ezzel szemben 

az Állami Számvevőszéknek a  teljes outdoor hirdetés költségnek mindössze 35 milliót jelentett le a párt. 

Külön érdekes, hogy ugyanekkor az MSZP 70, az LMP 106, a Jobbik 77 milliós kültéri hirdetési költést vallott be.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.