24.hu: A Fidesz a 2010-es plakátköltései harmadát vallotta be

POLITIKA
2017 június 30., 13:45
comments 145

A 24.hu megszerezte a Fidesz plakátszámláit, amik

a 2010. márciusi és áprilisi időszakra összesen 98,2 millió forintról szólnak.

A lap szerint a Mahir Cityposter 4700 darabos óriásplakát-kampányt szállított a Fidesznek 2010 áprilisában, ami listaáron is legalább 1,1 milliárdba került volna, de papíron mégis csak 23 milliót utalt a párt. A közel százmilliós tétel két hónapra vonatkozik, és tartalmazza az átragasztásokat, a plakátjavításokat, a hagyományos hirdetőoszlopos plakátok és a citylight reklámok kihelyezését is. A 24.hu szerint ezzel szemben 

az Állami Számvevőszéknek a  teljes outdoor hirdetés költségnek mindössze 35 milliót jelentett le a párt. 

Külön érdekes, hogy ugyanekkor az MSZP 70, az LMP 106, a Jobbik 77 milliós kültéri hirdetési költést vallott be.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt