Ez az 55 másodperces videó nem az új Twin Peaksből van, hanem Orbán és Erdogan találkozását mutatja be

képzavar
2017 június 30., 12:04
comments 240

Itt egy 55 másodperces török videó a Két Barát találkozójáról, amin Recep Tayyip Erdogan elnök kézen fogva vezette Orbán Viktort. (Utoljára ilyet Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke tett a magyar miniszterelnökkel.)

link Forrás

Az egymást barátságosan fogdosó vezetők találkozóját bemutató videó kínosan nagy csendjét egyedül a fényképezők kattogása töri meg, illetve annyi hangzik el, amikor Orbán megköszöni a meghívást, hogy: „Thank you for the invitation.” (Orbán korábban jó barátjának nevezte a diktatúrát építő török elnököt.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.