Feladta magát ma reggel a Határ úti zaklatók egyike

2017 június 30., péntek 14:17
194

Feladta magát az egyik férfi, aki a Határ úti aluljáróban június 7-én éjjel zaklatott egy nőt, aztán súlyosan bántalmazott egy férfit, aki megpróbált segíteni a nőnek - jelent meg a rendőrség híroldalán, a police.hu-n.

Fotó: police.hu

A 19 éves budapesti T. Gábor június 7-én késő este szállt fel a budapesti Határ úton felszállt egy villamospótló autóbuszra. Ott zaklatni kezdett egy nőt, majd ököllel megütött egy férfit, aki segíteni akart a nőnek – olyan erővel, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okozott.

T. Gábor ma reggel adta fel magát a ferencvárosi rendőrségen, súlyos testi sértés és garázdaság miatt hallgatták ki gyanúsítottként, aztán őrizetbe vették.

A férfi egyébként nem csak a Határ úton, hanem egy másik buszon is kötekedtek: a Blikk szerint egy másik esetben is összeverekedtek egy férfival – Bács Péter színésszel –, aki egy általuk zaklatott nő segítségére sietett.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt