Zaklattak egy nőt a Határ úti aluljáróban, aztán kiütötték a segítségére siető férfit

bűnügy
2017 június 28., 05:59

Keresi a rendőrség a lenti képeket szereplő két férfit, akik június 7-én késő este, éjfél előtt nem sokkal inzultálni kezdtek egy nőt a Határ úton lévő metróaluljáróban, majd amikor egy járókelő az áldozat védelmére kelt, a nagyobbik elkövető ököllel kiütötte őt is.

Az esetet rögzítették az aluljáró biztonsági kamerái.

photo_camera Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri az elkövetőket, az tegyen bejelentést névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számon, vagy a 107, vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. (via Borsonline)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.