Halálos balesetet okozott Venus Williams

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A rendőrségi vizsgálatok szerint Venus Williams hibázott abban a balesetben, ami még június 9-én történt a korábbi világelső teniszező floridai otthona közelében történt. A baleset körülményeit vizsgáló nyomozó szerint Williams nem adta meg az elsőbbséget egy kereszteződésben, és a zöld lámpára éppen elinduló autónak ütközött. A vétlen sofőr utasa, egy 78 éves férfi a kórházba szállítás után 13 nappal elhunyt. Williams a nyomozás adatai szerint nem fogyasztott sem alkoholt, sem kábítószert és mindössze 8 kilométeres sebességgel haladt. 

A 37 éves teniszező ügyvédje csak annyit közölt, hogy Williams őszinte részvétét fejezi ki az áldozat családjának, és egyelőre nem veszélyezteti semmi wimbledoni indulását. A londoni Grand Slam-torna hétfőn kezdődik. (MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.