Halálos balesetet okozott Venus Williams

A rendőrségi vizsgálatok szerint Venus Williams hibázott abban a balesetben, ami még június 9-én történt a korábbi világelső teniszező floridai otthona közelében történt. A baleset körülményeit vizsgáló nyomozó szerint Williams nem adta meg az elsőbbséget egy kereszteződésben, és a zöld lámpára éppen elinduló autónak ütközött. A vétlen sofőr utasa, egy 78 éves férfi a kórházba szállítás után 13 nappal elhunyt. Williams a nyomozás adatai szerint nem fogyasztott sem alkoholt, sem kábítószert és mindössze 8 kilométeres sebességgel haladt. 

A 37 éves teniszező ügyvédje csak annyit közölt, hogy Williams őszinte részvétét fejezi ki az áldozat családjának, és egyelőre nem veszélyezteti semmi wimbledoni indulását. A londoni Grand Slam-torna hétfőn kezdődik. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.