Közel ezer résztvevő, köztük több száz táncos vesz részt majd a vizes vébé megnyitóján

sport
2017 június 30., 11:36

Látványos nyitórendezvényt szeretnének, amelyre a nézők sokáig emlékezni fognak, mondta Káel Csaba, a vizes vébé nyitó- és záróeseményeinek főrendezője. Az M1-nek adott interjújában elmondta, hogy 

csaknem ezer résztvevő, köztük sok száz táncos vesz részt a budapesti FINA vizes világbajnokság július 14-i nyitórendezvényén.

Káel bejelentette azt is, hogy a világbajnokság zárórendezvényét a Papp László Sportarénában tartják július 30-án. Az eseményre a Recirquel társulat a legtehetségesebb magyar artistákat és több külföldi vendéget gyűjtött össze, hogy a vizet, 

a tiszta forrást kereső csodaszarvas legendáját elmeséljék.

Őrület. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.