Lelőttek egy magyar férfit Spanyolországban

külföld
2017 június 30., 11:07
comments 61

Egy magyar férfi meghalt, egy magyar nő pedig súlyosan megsebesült abban a lövöldözésben, ami csütörtökön tört ki a Barcelona közelében található Vilanova i la Geltrú spanyol tengerparti település egyik bárjában - írja a La Vanguardia.

link Forrás

A napilap szerint a 30 éves halálos áldozat pincérként dolgozott a vendéglátó helyen, amelynek évek óta tulajdonosa a 39 éves nő, aki most megsebesült. A támadó csütörtökön kora délután lépett a bárba és legalább két lövést adott le az áldozatra, majd a tulajdonosnőre célzott, akit súlyosan megsebesített. 

photo_camera Fotó: LLUIS GENE/AFP

Ezután a férfi elmenekült, a hatóságok jelenleg is nagy erőkkel keresik.
A lövöldözésben megsebesült nőt kórházban ápolják.

A helyi hatóságok egyelőre részleteket nem közöltek a lövöldözésről, de kezdettől fogva hangsúlyozzák, hogy nem terrorakcióról van szó. A sajtó szerint személyes ügy állhat a támadás hátterében. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.