Ma fehér Audi TT váltotta a fekete Ferrarit a tilosban a Margitszigeten

Olyan nem fordulhat el, hogy ne álljon egy négyértékű sportautó tilosban a Margitszigeten, úgyhogy a tegnap 12 óra után elszállított német rendszámú fekete Ferrarit ma egy magyar rendszámú fehér Audi TT váltotta. 

Fehér Audi parkol tilosban a MargitszigetenFotó: Olvasónk

Érdekes kísérlet lehetne egyre kisebb értékű autókkal tilosban leparkolni a Margitszigeten, és figyelni, hogy javul a rendőrség illetve a közterület-felügyelet reakcióideje.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.