A Jobbik új plakátkampányt indít, de a plakáttörvény miatt két hét múlva le kell fújnia

POLITIKA
2017 július 01., 13:22
comments 122

A Jobbik bemutatta azt az új plakátkampányát, ami a megválasztásuk esetére vonatkozó kormányzási alappilléreiket mutatja be. A plakátokon az lesz látható, hogy „magyar szívvel, józan ésszel és tiszta kézzel” kormányoznának.

photo_camera Fotó: Jobbik Magyarországért Mozgalom/Facebook

Jakab Péter pártszóvivő az MTI-vel közölte: a Jobbik minden magyar embert képviselne, szemben a Fidesszel, ami lemondott a társadalom döntő többségéről és csak saját táborára koncentrál.A Jobbik egy „nemzeti alapokon nyugvó, független, szabad és biztonságos országot” alakítana ki, amiben az „Orbán-kormány álproblémái” helyett a valódi gondokra, például a megélhetési nehézségek csökkentésére koncentrálnának – mondta Jakab Péter, aki megismételte, hogy pártja a „korrupció írmagját is kiirtaná” az antikorrupciós ügyészség felállításával, a politikusok büntetési tételeinek megduplázásával, valamint vagyonelkobzásokkal.

A Jobbik 2050-2065 óriásplakátot és további több száz kisebb hirdetést helyez ki országszerte a szabadon maradó helyeken, amik összköltsége a végső plakáthelyszínek után derül ki. A pártfinanszírozási törvény módosítása miatt a mostani plakátjaik csak két hétig, július 15-ig maradhatnak kint – mondta Jakab.

A Fidesz, ami a Jobbik plakátkampánya ellen – Áder János véleményével szemben minden jel szerint alkotmánysértő – törvényt alkotott, törvénytelennek nevezi a Jobbik plakátolását, holott a 24.hu szerint annak idején ugyanúgy Simicska Lajos cégétől a kormánypárt sokkal olcsóbban vásárolta a plakáthelyeket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt