Az évszázad esküvőjének nevezik az argentin lapok Messi esküvőjét

Lionel Messi, a Barcelona és az argentin válogatott 30 éves csatára pénteken este elvette gyerekkori szerelmét, az argentin Antonela Roccuzzót. A nála egy évvel fiatalabb nővel még azelőtt ismerkedett meg, hogy 13 évesen Spanyolországba költözött volna.

Fotó: EITAN ABRAMOVICH/AFP

Az esküvőt Messi szülővárosában, a Buenos Aires és Santa Fe között lévő Rosarióban tartották egy hotelben. A helyi lapok az év és az évszázad esküvőjének nevezték az eseményt.

Az esküvőn Messi csapattársai mellet más focisták, és sztárok is ott voltak, például Xavi Hernandez, Cesc Fabregas, Carles Puyol, Ezequiel Lavezzi, Gerard Piqué és felesége, Shakira, Neymar vagy Luis Suárez. (BCC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.