Az évszázad esküvőjének nevezik az argentin lapok Messi esküvőjét

bulvár
2017 július 01., 06:14

Lionel Messi, a Barcelona és az argentin válogatott 30 éves csatára pénteken este elvette gyerekkori szerelmét, az argentin Antonela Roccuzzót. A nála egy évvel fiatalabb nővel még azelőtt ismerkedett meg, hogy 13 évesen Spanyolországba költözött volna.

photo_camera Fotó: EITAN ABRAMOVICH/AFP

Az esküvőt Messi szülővárosában, a Buenos Aires és Santa Fe között lévő Rosarióban tartották egy hotelben. A helyi lapok az év és az évszázad esküvőjének nevezték az eseményt.

Az esküvőn Messi csapattársai mellet más focisták, és sztárok is ott voltak, például Xavi Hernandez, Cesc Fabregas, Carles Puyol, Ezequiel Lavezzi, Gerard Piqué és felesége, Shakira, Neymar vagy Luis Suárez. (BCC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.