Hajszárítóval égette össze az apuka a síró babát, mert azt írták a neten, hogy az jó hasfájás ellen

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

A Blikk szerint továbbra is küzdenek az életéért a babának, aki a hasán és a lábán is súlyos égési sérüléseket szenvedett, mert az apja a neten látott praktikák szerint hajszárítóval akarta csillapítani a baba hasfájását.

„Közel két évtizede foglalkozunk gyermekmentéssel, de ilyen esettel nem találkoztunk”

- mondta Dr. Gesztes Éva, a Magyar Gyermekmentő Alapítvány szakmai igazgatója, aki maga is részt vett a baba mentésében.

A Blikk szerint az apa ellen gondatlanságból elkövetett veszélyeztetés miatt indult eljárás, de a beszámíthatóságát is vizsgálják. Ha nem beszámítható, kényszergyógykezelésre küldhetik, viszont ha az, 5 évre is lecsukhatják.

A Blikknek nyilatkozó szakértők szerint veszélyes egészségügyi témákban készpénznek venni, amit a neten olvasunk, az ott elérhető információk nagyobb része ugyanis nem ellenőrzött tartalom. Pont ezért, a Semmelweis Egyetem felmérése is kimutatta, hogy az orvosok 76%-a nem tartja egyértelműen helyesnek, ha a beteg az internetről tájékozódik vélt vagy valós panaszairól. (Blikk)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.