Mészáros Lőrinc tévéjében azt kérdezik a momentumostól, van-e olyan programjuk, ami visszaállítja a melegeket heterókká

2017 július 1., szombat 10:47
481

Mészáros Lőrinc nem véletlenül Magyarország legsikeresebb embere: látszik az átala tulajdonolt Echo Tévén is, hogy a Mészáros-féle holdudvar bizony nem riad vissza a kísérletezéstől, az újító gondolatoktól. A tévének egy ideje be van akadva a Momentum és a Pride is, így magától értetődő volt, hogy amikor a Momentum elnöke, Fekete-Győr András beszélt arról, hogy a párt politikai szervezetként kimegy a Budapest Pride-ra, az Echo Tévé foglalkozni fog a témával.

Be is hívták a stúdióba a Momentum egyik elnökségi tagját, Pottyondy Edinát, hogy jól kifaggassák. Az egyik kérdésre azonban senki nem számított:

a riporter konkrétan arról érdeklődött, hogy a Momentumnak van-e olyan pont a programjában, amivel visszavezetnék a melegeket a heteroszexualitásba.

Pottyondy hirtelen nem is tud mit válaszolni, úgyhogy a kérdező el is kezdi fejtegetni, hogy „ha heteroszexuálisból lehet homoszexuális”, akkor bizonyára lehet ezt fordítva is, csak útmutatást kellene adni a melegeknek.

A teljes adás ide kattintva tekinthető meg.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt