Mészáros Lőrinc tévéjében azt kérdezik a momentumostól, van-e olyan programjuk, ami visszaállítja a melegeket heterókká

életmód
2017 július 01., 10:47

Mészáros Lőrinc nem véletlenül Magyarország legsikeresebb embere: látszik az átala tulajdonolt Echo Tévén is, hogy a Mészáros-féle holdudvar bizony nem riad vissza a kísérletezéstől, az újító gondolatoktól. A tévének egy ideje be van akadva a Momentum és a Pride is, így magától értetődő volt, hogy amikor a Momentum elnöke, Fekete-Győr András beszélt arról, hogy a párt politikai szervezetként kimegy a Budapest Pride-ra, az Echo Tévé foglalkozni fog a témával.

Be is hívták a stúdióba a Momentum egyik elnökségi tagját, Pottyondy Edinát, hogy jól kifaggassák. Az egyik kérdésre azonban senki nem számított:

a riporter konkrétan arról érdeklődött, hogy a Momentumnak van-e olyan pont a programjában, amivel visszavezetnék a melegeket a heteroszexualitásba.

Pottyondy hirtelen nem is tud mit válaszolni, úgyhogy a kérdező el is kezdi fejtegetni, hogy „ha heteroszexuálisból lehet homoszexuális”, akkor bizonyára lehet ezt fordítva is, csak útmutatást kellene adni a melegeknek.

link Forrás

A teljes adás ide kattintva tekinthető meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.