Életfogytiglant kapott, kegyelemből szabadult, aztán tarkón lőtte a szomszédot

bűnügy
2017 július 02., 07:16
comments 168

Súlyos sztorival jött elő a Bors vasárnap reggel. Egy 64 éves kecskeméti férfiről szól, akit egyszer már életfogytig tartó börtönre ítéltek korábbi bűncselekménye miatt, de kegyelemben részesült, és szabadulhatott. Most újra bíróság előtt áll gyilkossági kísérlet miatt. 

A vádirat úgy szól, hogy a férfi összeveszett szomszédjával, amiért nem volt hajlandó eladni neki a termőföldjét. A válasza erre az volt, hogy másfél méterről a tarkójába eresztett egy golyót. 

A sérült nem halt bele a lövésbe, de eszméletét vesztette, kórházba kerülésének köszönhetően életben maradt, de maradandó fogyatékosságot és súlyos egészségromlást okozott a lövés. 

Kedden a kecskeméti bíróság fegyverszakértő meghallgatásával tárgyalja az emberölés ügyét. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.