Fidesz: Gyurcsány

POLITIKA
2017 július 02., 10:03
Budai Gyula és Vécsey László Gödöllőn
photo_camera Budai Gyula és Vécsey László Gödöllőn Fotó: Botos Tamás / 444

Verőfényes, gyönyörű vasárnap délelőtt van, Budapesten is csak néhány berregő repülőgép rontja az idillt, mindenki jogos pihenőidejét tölti, de egy országnak pont azért vannak felelős vezetői, hogy békességben is résen legyenek és figyelmeztessenek arra, hogy a gonosz sosem alszik. 

Ezúttal Budai Gyula, a Fidesz ökle tartott sajtótájékoztatót, hogy emlékeztesse a magyarokat arra: Gyurcsány. Az egykori elszámoltatási biztos felszólított a DK elnökét, tisztázza, milyen szerepe volt Czeglédy Csaba hárommilliárdos ÁFA-csalással gyanúsított ügyvéd ügyében. 

A vád szerint Czeglédy, aki egy – többek között sok magyarországi multinacionális cégnek diákmunkásokat közvetítő – szombathelyi székhelyű gazdasági társaság vezetője, társaival együtt egy többszintes céghálót működtetett, hogy így kerüljék el a közterhek megfizetését. Czeglédy korábban az Altus jogi képviselője volt, az Altus pedig Gyurcsány, így a Fidesz azt szeretné tudni, ebben az ügyben mennyire, mikor, hogyan és miért Gyurcsány.

Budai csalódottságát fejezte ki, amiért se az MSZP, se a DK nem reagált eddig érdemben az esetre, csak mentegették Czeglédyt, politikai megrendelésről beszéltek, miközben szabad szemmel is jól látható az ügyben az egész alakos Gyurcsány. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.