Fidesz: Gyurcsány

POLITIKA
2017 július 2., 10:03
comments 182

Budai Gyula és Vécsey László Gödöllőn

Verőfényes, gyönyörű vasárnap délelőtt van, Budapesten is csak néhány berregő repülőgép rontja az idillt, mindenki jogos pihenőidejét tölti, de egy országnak pont azért vannak felelős vezetői, hogy békességben is résen legyenek és figyelmeztessenek arra, hogy a gonosz sosem alszik. 

Ezúttal Budai Gyula, a Fidesz ökle tartott sajtótájékoztatót, hogy emlékeztesse a magyarokat arra: Gyurcsány. Az egykori elszámoltatási biztos felszólított a DK elnökét, tisztázza, milyen szerepe volt Czeglédy Csaba hárommilliárdos ÁFA-csalással gyanúsított ügyvéd ügyében. 

A vád szerint Czeglédy, aki egy – többek között sok magyarországi multinacionális cégnek diákmunkásokat közvetítő – szombathelyi székhelyű gazdasági társaság vezetője, társaival együtt egy többszintes céghálót működtetett, hogy így kerüljék el a közterhek megfizetését. Czeglédy korábban az Altus jogi képviselője volt, az Altus pedig Gyurcsány, így a Fidesz azt szeretné tudni, ebben az ügyben mennyire, mikor, hogyan és miért Gyurcsány.

Budai csalódottságát fejezte ki, amiért se az MSZP, se a DK nem reagált eddig érdemben az esetre, csak mentegették Czeglédyt, politikai megrendelésről beszéltek, miközben szabad szemmel is jól látható az ügyben az egész alakos Gyurcsány. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt