Beyoncé és Jaz Z levédette az ikreiknek adott neveket

A popzene jelenlegi két tán legnagyobb sztárja amerikai sajtóértesülések alapján védjegyoltalom alá helyezte a Rumi Carter és a Sir Carter neveket. Így nevezték el ugyanis nemrég megszületett ikreiket. Hasonlóan tettek korábban a most 5 éves lányuk, Blue Ivy nevével is. 

Az ikrek megszületését amúgy még nem jelentették be hivatalosan, de már egy hete kész tényként kezeli ezt az amerikai bulvársajtó. 

Fotó: ANDREW D. BERNSTEIN/AFP

Szintén amerikai hiphop- és sztárvilággal összefüggő hír, hogy Kanye West állítólag felmondta a szerződését Jay Z streamoldalával, a Tidallal, állítólag azért, mert tartoztak neki, több mint hárommillió dollárral. 

West egyike volt azoknak az előadóknak, akik elsők között csatlakoztak Jay Z streamszolgáltatásához a 2015-ös indulásnál. Tavalyi, The Life of Pablo című lemeze exkluzív tartalomként jött ki a Tidalon. West állítólag azt állítja, hogy 1,5 millió új előfizetőt hozott a streamszolgáltatásnak, ezért pedig bónusz járt volna neki. Emellett azt is kifogásolja, hogy korábban azt ígérték neki, hogy további pénzt fog kapni exkluzív videós tartalmakért. 

Az elmúlt időszakban egyre hevesedik a cicaharc a két rapper között: Jay Z legújabb lemezén, a 4:44-en utal arra, hogy egyszer adott kölcsön 20 millió dollárt Westnek, de az le se szarta utána. 

Azt is lehetett tudni tavalyi, azóta letörölt Twitter-posztokból, hogy West nem volt nagy híve az exkluzív lemezmegjelenéseknek, azaz hogy egy új album csak egyetlen szolgáltatónál jön ki, máshol pedig nem elérhető. West most állítólag meg is erősítette, hogy többet nem fog ilyesmibe belemenni, (Verge, Guardian, TMZ)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.