Beyoncé és Jaz Z levédette az ikreiknek adott neveket

zene
2017 július 03., 14:03
comments 107

A popzene jelenlegi két tán legnagyobb sztárja amerikai sajtóértesülések alapján védjegyoltalom alá helyezte a Rumi Carter és a Sir Carter neveket. Így nevezték el ugyanis nemrég megszületett ikreiket. Hasonlóan tettek korábban a most 5 éves lányuk, Blue Ivy nevével is. 

Az ikrek megszületését amúgy még nem jelentették be hivatalosan, de már egy hete kész tényként kezeli ezt az amerikai bulvársajtó. 

Beyoncé és Jay Z kosármeccsen, idén áprilisban. Igaz, nem a Houston Rocketst, hanem a Los Angeles Clipperst nézték a Staples Centerben.
photo_camera Fotó: ANDREW D. BERNSTEIN/AFP

Szintén amerikai hiphop- és sztárvilággal összefüggő hír, hogy Kanye West állítólag felmondta a szerződését Jay Z streamoldalával, a Tidallal, állítólag azért, mert tartoztak neki, több mint hárommillió dollárral. 

West egyike volt azoknak az előadóknak, akik elsők között csatlakoztak Jay Z streamszolgáltatásához a 2015-ös indulásnál. Tavalyi, The Life of Pablo című lemeze exkluzív tartalomként jött ki a Tidalon. West állítólag azt állítja, hogy 1,5 millió új előfizetőt hozott a streamszolgáltatásnak, ezért pedig bónusz járt volna neki. Emellett azt is kifogásolja, hogy korábban azt ígérték neki, hogy további pénzt fog kapni exkluzív videós tartalmakért. 

Az elmúlt időszakban egyre hevesedik a cicaharc a két rapper között: Jay Z legújabb lemezén, a 4:44-en utal arra, hogy egyszer adott kölcsön 20 millió dollárt Westnek, de az le se szarta utána. 

Azt is lehetett tudni tavalyi, azóta letörölt Twitter-posztokból, hogy West nem volt nagy híve az exkluzív lemezmegjelenéseknek, azaz hogy egy új album csak egyetlen szolgáltatónál jön ki, máshol pedig nem elérhető. West most állítólag meg is erősítette, hogy többet nem fog ilyesmibe belemenni, (Verge, Guardian, TMZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.