„Ha ez lesz a címer, inkább fradistává erőszakolom a lelkem” – Borzasztóan utálják az Újpest szurkolói az új címert

  TAKARODJATOK !!!!  

Még a Fradinak sem kívánok ilyen tahó tulajdonost. Ez az ember ZIZI.

Soha senkinek nem kívántam még ilyet, de dögöljetek meg 

Ez csak pár, még idézhető komment azok közül, melyek nagyon rövid időn belül érkeztek az Újpest futballcsapatának Facebook-oldalára, miután a klub bejelentette az új címert. 

Az elmúlt hetekben kibontakozódó címerháborúról mi is írtunk, miután Gyarmati Eszter, a belga tulajdonban lévő klub ügyvezető igazgatója a honlapjukon jelentette be, hogy a 132 éves címer már korábban is változott kisebb-nagyobb mértékben, most eljött az ideje egy nagyobb változtatásnak.

A terv ellen már akkor kiakadtak a szurkolók és tiltakozott a közismerten focirajongó polgármester, Wintermantel Zsolt is, úgy fest, hiába, hétfőn a klub honlapján jelentették be, hogy közönségszavazás után ez lesz az új címer:

Csakhogy a kommentelő szurkolók szerint erre senki nem szavazott, és senki nem akarja a címercserét. 

Mint korábban írtuk, a belga tulajdonban lévő fociklub és az anyaegyesület között sokszor nyílt háború dúl, ennek köszönhetően bizonytalan volt például az is, hogy az Újpest FC a Megyeri úti stadionban játszhatja-e a meccseit. A Magyar Nemzet is írt a címerharcról, és ott arról is szó esett, hogy a konfliktusok olyan témák körül forognak, mint a taopénzek és az utánpótlás-nevelés.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.