„Ha ez lesz a címer, inkább fradistává erőszakolom a lelkem” – Borzasztóan utálják az Újpest szurkolói az új címert

2017 július 3., hétfő 15:45
148

  TAKARODJATOK !!!!  

Még a Fradinak sem kívánok ilyen tahó tulajdonost. Ez az ember ZIZI.

Soha senkinek nem kívántam még ilyet, de dögöljetek meg 

Ez csak pár, még idézhető komment azok közül, melyek nagyon rövid időn belül érkeztek az Újpest futballcsapatának Facebook-oldalára, miután a klub bejelentette az új címert. 

Az elmúlt hetekben kibontakozódó címerháborúról mi is írtunk, miután Gyarmati Eszter, a belga tulajdonban lévő klub ügyvezető igazgatója a honlapjukon jelentette be, hogy a 132 éves címer már korábban is változott kisebb-nagyobb mértékben, most eljött az ideje egy nagyobb változtatásnak.

A terv ellen már akkor kiakadtak a szurkolók és tiltakozott a közismerten focirajongó polgármester, Wintermantel Zsolt is, úgy fest, hiába, hétfőn a klub honlapján jelentették be, hogy közönségszavazás után ez lesz az új címer:

Csakhogy a kommentelő szurkolók szerint erre senki nem szavazott, és senki nem akarja a címercserét. 

Mint korábban írtuk, a belga tulajdonban lévő fociklub és az anyaegyesület között sokszor nyílt háború dúl, ennek köszönhetően bizonytalan volt például az is, hogy az Újpest FC a Megyeri úti stadionban játszhatja-e a meccseit. A Magyar Nemzet is írt a címerharcról, és ott arról is szó esett, hogy a konfliktusok olyan témák körül forognak, mint a taopénzek és az utánpótlás-nevelés.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt