„Nem tudom, mit keres ott az araboknál” – hívta haza focizni Dzsudzsákot a rajongó Orbán

2017 július 3., hétfő 17:14
328

Nagyon rég nem lehetett annyi érzelmet és lelkesedést látni Orbán Viktoron, mint amikor hétfő délután véletlenül belefutott a magyar válogatott csapatkapitányába, Dzsudzsák Balázsba.

A magyar kormány és a kormánymédia sem reklámozta túl, de hétfőn Budapesten járt Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnök, Orbán épp vele készült találkozni az arab csúcson. Megérkezve a budapesti szálloda elé viszont Dzsudzsákba botlott, aki vélhetően azért járhatott ott, mert az Egyesült Arab Emirátusok bajnokságában játszó al-Vahda csapatának játékosa. 

A miniszterelnök borzasztó kedélyesen köszöntötte Dzsudzsákot, majd csevegni kezdtek. Dzsudzsák elárulta, hogy még egy hétig van szabadságon, aztán megy vissza játszani, mire Orbán felveti, hogy most már hazajöhetne, mit keres ott az araboknál. 

Mit csinál ott? Hát ne csináljon ott semmit. Jöjjön haza. Mi is szeretjük a jó futballt, ahhoz kell jó futballista, 

- mondja Orbán, míg Dzsudzsák valami olyasmit válaszolt, hogy mondta az elnök úrnak, hogy bármikor jön. (Itt talán Csányi Sándor MLSZ-elnökről lehetett szó.)

A videó végén még azt is látni, hogy Orbán be is mutatja Dzsudzsákot az éppen megérkező esz-Szíszinek.  

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt