„Nem tudom, mit keres ott az araboknál” – hívta haza focizni Dzsudzsákot a rajongó Orbán

életmód
2017 július 03., 17:14
comments 327

Nagyon rég nem lehetett annyi érzelmet és lelkesedést látni Orbán Viktoron, mint amikor hétfő délután véletlenül belefutott a magyar válogatott csapatkapitányába, Dzsudzsák Balázsba.

link Forrás

A magyar kormány és a kormánymédia sem reklámozta túl, de hétfőn Budapesten járt Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnök, Orbán épp vele készült találkozni az arab csúcson. Megérkezve a budapesti szálloda elé viszont Dzsudzsákba botlott, aki vélhetően azért járhatott ott, mert az Egyesült Arab Emirátusok bajnokságában játszó al-Vahda csapatának játékosa. 

A miniszterelnök borzasztó kedélyesen köszöntötte Dzsudzsákot, majd csevegni kezdtek. Dzsudzsák elárulta, hogy még egy hétig van szabadságon, aztán megy vissza játszani, mire Orbán felveti, hogy most már hazajöhetne, mit keres ott az araboknál. 

Mit csinál ott? Hát ne csináljon ott semmit. Jöjjön haza. Mi is szeretjük a jó futballt, ahhoz kell jó futballista, 

- mondja Orbán, míg Dzsudzsák valami olyasmit válaszolt, hogy mondta az elnök úrnak, hogy bármikor jön. (Itt talán Csányi Sándor MLSZ-elnökről lehetett szó.)

A videó végén még azt is látni, hogy Orbán be is mutatja Dzsudzsákot az éppen megérkező esz-Szíszinek.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.