Végrehajtás indult a Fidesz ellen, mert valaki nem fizetett a parkolásért

Budapest
2017 július 03., 07:20

Valaki tavaly február 25-én, 13:08-kor az LSM-142 rendszámú autóval nem fizette be a parkolási díjat, amikor a Haller utcai rendőrség előtt parkolt, majd az emiatt kiszabott büntetést sem fizette be.

Az esetről hírt adó Juhász Péter, az Együtt elnöke azt írta: „Erre egy mentséget el tudnék fogadni: bent tartották, és már börtönben ül.”

Mivel a kocsi a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség párthoz tartozik, így a IX. kerületi önkormányzat a párt ellen kért végrehajtást.

link Forrás

A Fideszhez, illetve a ferencvárosi önkormányzathoz egyébként ennél sokkal durvább parkolási ügyek is tartoznak a kerületben.

Frissítés

A FEV IX. Zrt. a cikkre az alábbi közleménnyel reagált: az „említett gépjárművel kapcsolatban az adós hónapokkal ezelőtt (04/18-án) rendezte a tartozását. Az ügyet a FEV IX. Zrt. - mint parkolásüzemeltető - lezártnak tekinti.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.