A nőgyógyászok szerint nem olyan jó ötlet csillámporral teletömni a vaginát

ÉLET
2017 július 04., 16:13
comments 251

A nőgyógyászok egyértelműen ostobaságnak tartják a legújabb netes őrületet, a vaginacsillámporozást, írja az Independent. Az őrületet a Pretty Woman Inc találmánya robbantotta ki. Ez egy, a vaginába felhelyezhető, csillámporral és ízesítőkkel megtöltött kapszula, amely a cég szerint csillogással és édes ízzel teheti vonzóbbá a vaginát.

Ez eleve elég nagy baromságnak tűnik, nem hiszem, hogy bárki jobban vágyna attól a pinára, hogy abból csillogó bizbaszok ragadnak rá. Az orvosok szerint ennél nagyobb baj, hogy a kapszulában levő összetevők, például a keményitő és a zselatin megváltoztatják a vagina pH-értékét, ez pedig a cukortartalmukkal együtt remek táptalajt adhat a gombás fertőzéseknek, például a kandidának. A cukor és a csillámok pedig felsérthetik a vagina falát, kellemetlen és fájdalmas sérüléseket okozva, amiktől nemhogy jobb, de inkább elviselhetetlenebb lesz csak a szex.

Arról nem is beszélve, hogy ezek az összetevők akár a méhbe is eljuthatnak, ahol hasonló fertőzéseket és gyulladásokat okozhatnak.

A Pretty Woman Inc minderre a napjaink politikai életét követők számára egyáltalán nem szokatlan védekezést, a tények teljes tagadását vetette be. Az oldalukon olvashatók szerint "a nőgyógyászok szerint SEMMIT sem szabad feldugni a vaginádba. De ha volt már bármilyen vaginális betegséged, az már a Szenvedélypor (így nevezik ezt a baromságot) használata előtt is meglehetett, mi biztosak vagyunk benne, hogy nem a csillámok okozták". A termék pillanatnyilag nem kapható, mert szétkapkodták, így kifogyott a készlet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.