Abháziában gyógykezelik Kovács Bélát

A Magyar Idők szerint az orosz kémügyéről ismertté vált jobbikos EP-képviselőt, Kovács Bélát Abháziában, a Grúziától elszakadni vágyó, Moszkvából támogatott bábállamban gyógykezelik, valószínűleg a fővárosban, Szuhumiban.

Kovácsot kémkedéssel és költségvetési csalással gyanúsítják, és a Központi Nyomozó Főügyészségen július 19-re tűzték ki az egyik ügyében a gyanúsítotti kihallgatást. Azonban ha nem jön magától, a magyar hatóságok akkor sem fogják tudni előállítani, Abháziából ugyanis nemzetközi körözéssel sem tudnák hazahozni.

Kovács Béla 2014-ben.Fotó: Botos Tamás/444

Az ügyészség szerint Kovács még át sem vette az állandó lakcímére küldött idézést, és eddig nem igazolta azt sem, miért nem ment el a június 23-ra kitűzött kihallgatásra sem. A Magyar Idők szerint valószínű, hogy már akkor is Abháziában volt.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.