Babos Tímea megizzasztotta Caroline Wozniackit

sport
2017 július 04., 19:08
comments 35
Babos Tímea (a pálya közelebbi, napos térfelén) kemény csatára kényszerítette az 5. helyen kiemelt dán Caroline Wozniackit a wimbledoni torna első körében.
photo_camera Babos Tímea (a pálya közelebbi, napos térfelén) kemény csatára kényszerítette az 5. helyen kiemelt dán Caroline Wozniackit a wimbledoni torna első körében. Fotó: GLYN KIRK/AFP

Csatára kényszerítette az ötödik helyen kiemelt dán világsztárt, Caroline Wozniackit Babos Tímea a wimbledoni tenisztorna első fordulójában. Az első szettben Babos 4:4-nél egyenlíteni tudott a brékhátrányból, de Wozniacki második brékjére már nem volt válasza. Babos a második szett első játékában brékelni tudott, így azt meg is nyerte. Két szett után döntetlen volt az állás. A döntő szett elején Babos rögtön brékelni tudott, de utána már Wozniacki került fölénybe, és sorozatban hat játékot is megnyerve továbbjutott. A vége 6:4, 4:6, 6:1 oda. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.