Brüsszeli habonyinggal válaszolt Kágébéla arra, hogy a Magyar Idők szerint Abháziában bujkál

2017 július 4., kedd 7:39
144

Kovács Béla, a kémügybe keveredett jobbikos EP-képviselő váratlanul megismételte Habony Árpád legendás washingtoni fotós akcióját. 

Kovács azért akciózott, mert a Magyar Idők hétfőn azt írta, hogy a politikust Abháziában, a Grúziától elszakadni vágyó, Moszkvából támogatott bábállamban gyógykezelik, valószínűleg a fővárosban, Szuhumiban. A lap szerint azért bujkál itt, mert a kémkedési és költségvetési csalási ügyében a Központi Nyomozó Főügyészségen július 19-re tűzték ki az egyik ügyében a gyanúsítotti kihallgatást, de ha nem jön magától, a magyar hatóságok akkor sem fogják tudni előállítani, Abháziából ugyanis nemzetközi körözéssel sem tudnák hazahozni.  

Kovács erre fogta magát, és csináltatott pár fotót arról, ahogy Brüsszelben, a Luxembourg téren, a Station Europe épülete előtt a Bild című német bulvárlap július 4-i kiadását olvassa. 

Ha Habony Árpád fotója annak idején legenda lett, a Kovácsról készített mesteri felvételek legalább ennyire megérdemlik a hírnevet.

Orbán miniszterelnök főtanácsadója 2014. októberében azzal cáfolta, hogy az amerikai kitiltási ügy őt is érintené, hogy a volt felesége, Kaminski Fanni, aki Orbán Viktor Fb-oldalának a kezelője, kiposztolt róla egy fotót a Facebookra, amin Habony Washingtonban, a Lincoln-emlékmű előtt ülve egy aznapi Wall Street Journalt olvas.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt