Észre se lehet venni, olyan jól sikerült a Dagálysétány javítása

POLITIKA
2017 július 04., 17:37
comments 87

Talán mert már csak tíz nap van hátra az úszóvébé kezdetéig, amire épült, a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. munkatársai Magyarországon szinte példátlan rohamtempóban hozták helyre az alig egy hónap alatt már meg is repedezett Dagálysétány burkolatát. Tegnap még így nézett ki:

ma viszont a Közszolgáltató Zrt. saját felvétele szerint így:

A felújítást végzők előzékenyen más színű anyaggal jelezték, hogy hol volt hétfőn repedés.
photo_camera A felújítást végzők előzékenyen más színű anyaggal jelezték, hogy hol volt hétfőn repedés. Fotó: XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. - public domain

A Közszolgáltató közleményében fontosnak tartotta megjegyezni, hogy a rekordidő alatt kijavított, és valószínűleg szintén rekordközeli idő alatt megrepedt útburkolat amúgy kifejezetten magas színvonalú, és még egyedi is. Gondolom ez utóbbi tulajdonsága miatt utánozhatatlan is, legalábbis olvasónk, Norbert képén még jobban kiütközik, hogy az új felület színében elüt a környezetétől. 

photo_camera Fotó: Olvasónk, Norbert

"Majd a többi hozzá fakul" - jegyezte meg megengedőn Norbert.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.