Feljutott az európai másodosztályba a magyar hetesrögbi-válogatott

sport
2017 július 04., 17:12
comments 18

Kivételesen egy kifejezetten szórakoztató és látványos sportban ért el komoly sikert egy magyar válogatott: a hetesrögbicsapat a hétvégén száz százalékos teljesítménnyel jutott fel az európai másodosztályba, a Trophyba.

A walesi Richard Williams edzette magyar válogatott az európai harmadvonal, a Conference 1 idei burgaszi tornáján előbb Törökországot verte meg rendkívül szoros meccsen 25:24-re, majd innentől sima, javarészt fölényes győzelmekkel verte végig a torna többi résztvevőjét. A csoportban Montenegrót és Szerbiát összesen 85:10-es pontaránnyal győzte le, majd az egyenes kieséses szakaszban is csak 19 pontot kapott, miközben 116-ot szerzett.

A győzelem és a feljutás után a csapat már arról beszél, hogy a határ a csillagos ég, jelentette az MTI.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.