Húsz percig csüngött a kútban, láncba kapaszkodva a 76 éves néni

baleset
2017 július 04., 04:31
comments 57

A 76 éves, Rábapatyon élő S. Józsefné Rózsa vizet akart húzni magának az udvarán lévő ásott kútból, de közben megtántorodott, és átesett a 10 méter mély kút káváján. Annyi lélekjelenléte azonban volt, hogy esés közben elkapja a vödör láncát, és meg is tudta tartani magát rajta.

Így, a láncon csüngve kiabált segítségért, és nagyjából 20 perc múlva meg is érkeztek a tűzoltók Sárvárról, akik létrán mentették ki a nőt.

S. Józsefné Rózsát kórházban ápolják, de megúszta a balesetet.

„Azt mindig is tudtuk, hogy Rózsika a korához képest jó fizikai állapotban van. Erős termetű asszony, sosem volt az a teremtés, aki megfutamodna az élet nehézségei elől” - mondta az asszony egyik ismerőse a Blikknek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.