Magyarország szexuálisan frusztrált nyomorultsága egyetlen posztban

INTERNET
2017 július 04., 19:36
comments 490

Megjelent a Vendéghányás című blogon egy poszt 10 jótanács Balaton Soundra lányoknak címmel, amiben a szerző, Szerda Úr az ironikus humorért rajongó agyhalottak szellemi szintjén sejteti a tényként kezelt véleményt, hogy a csinos, fiatal lányok mind büdös kurvák.

Ilyen mondatok vannak benne: 

– ...előre is ki lehet fogni early bird jegyeket, ugyanis bizonyos férfiak egy szopásért, vagy dugásért, gond nélkül beáldozzák a szépkártyára kuporgatott megtakarításaikat.
– Mivel az összes csúnya, narancsbőrős valagú, buta kurva is ilyenben lesz fontos, hogy kitűnj
– Mivel nem fogsz kempingezni, mint egy szőrőshónaljú dagadt, belga vagy holland kurva,...

Nyilván nem ez az első ilyen poszt az interneten, vélemény a világtörténelemben, még a helyesírása sem jó, naponta születnek ilyenek. Nem is a poszt a durva, hanem hogy máris tizennyolcezer lájk van rajta, a megosztásokról és a rengeteg egyetértő kommentről nem is beszélve.

Érdekes egyébként, hogy ugyanez az ember, Mr Szerda Úr egy éve még pont arról írt, hogy álszent, aki elítéli a prostitúciót, de közben otthon reality-teen-gangbang-money-asstomouth pornót néz és fenntartja a szexista rendszer működését. Lehet, hogy év alatt talán változott a véleménye, de inkább az látszik, hogy komolytalan az egész, egyáltalán nem kéne foglalkozni vele. Még a szerző is beismeri, hogy nem komoly.

De annak ellenére, hogy még mindig az a leghatásosabb fegyver, ha az ilyen provokatív idiótaságokra nem reagálunk semmit; annak ellenére, hogy ez a poszt csak egy láthatatlanul kis része a korunkat sújtó társadalmi problémáknak, azért mégiscsak geci nyomasztó belegondolni, hogy 2017 júliusában Magyarországon 18 ezer ember (ennyien már nem férnének el a Budapest Arénában), köztük feleségek, családapák, barátnők, véleményvezérek napjának fénypontja(!)
volt a poszt, ami a végtelenül megalázó nuni, picsád, seggfi kifejezések és a nők hosszas alázása után így ér véget:

10.+1 Dobd be az erőszak kártyát
Leszoptad a csávót, de nem akar meghívni egy mojírtóra? Engedted seggbe a DJ-nek, de csak nem akar bevinni a vipbe? Megvoltál két atlétás srácnak egyszerre, de ki akarnak rakni a szállásról a menet után? Hívd a rendőrséget, hogy megerőszakoltak. Annyi ilyen van a Sound-on, hogy még csak a statisztikát sem bolygatod meg, ne hagyd, hogy packázzanak veled. Itt Te diktálod a szabályokat.”

És ehhez tényleg nem kellett semmi más, csak egy jó cím, és hogy a témája az legyen, a nők mind büdös kurvák, akik megérdemlik az erőszakot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.